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Título

artigos publicados

Impact of different salts in soaking water on the cooking time, texture and physical parameters of cowpeas

2015

Plant Foods for Human Nutrition

The search for productivity and pre-harvest sprouting tolerance in wheat

2015

African Journal of Agricultural Research

Physicochemical and nutritional properties of pigmented rice subjected to different degrees of milling

2014

Journal of Food Composition and Analysis

Isoflavone aglycone content and the thermal, functional, and structural properties of soy protein isolates prepared from hydrothermally treated soybeans

2014

Journal of Food Science

Propriedades tecnológicas e de cocção em grãos de arroz condicionados em diferentes temperaturas antes da parboilização

2014

Brazilian Journal of Food Technology

Processamento hidrotérmico em escala industrial sobre parâmetros de qualidade em frações de aveia

2014

Ciência Rural

Effects of milling on proximate composition, folic acid, fatty acids and technological properties of rice

2013

Journal of Food Composition and Analysis

Technological and nutritional properties of bread prepared with different proportions of rice flour and extruded rice flour

2012

Revista Brasileira de Agrociencia

Propriedades físicas e tecnológicas de farinha de trigo tratada com terra diatomácea

2011

Ciência Rural

Qualidade tecnológica e sensorial de bolos elaborados com soro de leite

2010

Ciência e Tecnologia de Alimentos

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